Ontmoet Daniel: Director of People & Culture

Daniel Wongsodikromo is sinds 2018 de trotse eigenaar van DWP-IT. Hij is ooit begonnen als business development manager in de IT channel en is later aan de slag gegaan als project manager en IT coach om mensen te helpen met het vinden van hun droombaan. En nu is hij dus eigenaar van een werving & selectie bureau gespecialiseerd in de IT. Daniel: “Het is mijn doel om mensen aan mensen te verbinden op een leuke, persoonlijke en transparante manier.”

Samenwerken op basis van transparantie en vertrouwen


“Als eigenaar en recruiter werk ik graag op basis van transparantie en vertrouwen. Wanneer er een goede klik ontstaat tussen twee partijen, kun je veel beter sparren over behoeftes. Bij een kandidaat vind ik het heel belangrijk om te weten wie de persoon achter het profiel is. Dit geldt net zo goed voor onze sparringpartners en onze opdrachtgevers. Zo kunnen wij veel beter het DNA begrijpen en verder kijken dan een cv of functieprofiel om de juiste match te vinden.”

“Het gaat bij er ons om welke interesses, ambities en behoeftes er echt spelen bij onze kandidaten en opdrachtgevers. Dat is uiteindelijk waar het om draait.”

Van één naar zes focusprofielen

“Zonder naast onze schoenen te lopen hebben we aardig wat voorbeelden van successen die we kunnen noemen. Eén daarvan is een voorbeeld van een intensieve samenwerking tussen ons en een opdrachtgever. Het begon met één focusprofiel, maar dit konden we al snel uitbreiden naar zes verschillende profielen. Door de intensieve samenwerking hebben wij die profielen met succes kunnen invullen. Juist omdat er ruimte bleef om te sparren over de juiste match.”

Ontwikkelingen en trends

“Ik ben blij dat ons team een achtergrond heeft in de IT. Daarom begrijpen wij snel wat de behoeftes zijn van onze partners en kandidaten. Onze recruiters en business development managers zijn de ogen en oren van onze organisatie. Als team bezoeken we vaak meerdere IT evenementen per jaar om in contact te blijven met onze doelgroep. Op deze manier blijven wij op de hoogte van de vragen en trends in de markt.”

Onderscheidende benadering

“Omdat we als één team met elkaar omgaan stralen we dit ook uit naar ons netwerk. Wij willen het juist anders doen door eilandjes gedrag te voorkomen en niet de omzet als belangrijkste speerpunt te zien. Het gaat bij er ons om welke interesses, ambities en behoeftes er echt spelen bij onze kandidaten en opdrachtgevers. Dat is uiteindelijk waar het om draait. De belangrijkste pijlers van onze organisatie zijn transparantie, vertrouwen en een intensieve samenwerking met opdrachtgevers en kandidaten. DWP-IT onderscheidt zich door een unieke stijl en filosofie die gebaseerd is op persoonlijke aandacht en focus op de kandidaat.”

Wil je meer weten?

Ben je op zoek naar een nieuwe baan in de IT? Of kunnen wij je helpen met je zoektocht naar geschikte kandidaten?

MEER VAN DIT

DWP Proces

1. Wij geven de kandidaat opties indien mogelijk die als nieuwe werkgever kunnen worden gekenmerkt.
2. Wij zullen de kandidaat voorstellen op basis van een LinkedIn profiel in samenspraak met de kandidaat.
3. Als er interesse is vanuit de opdrachtgever (Partner/Eindklant) dan vragen wij de kandidaat een CV.
4. Na het ontvangen van de CV sturen wij deze naar de opdrachtgever zonder enige aanpassingen.
5. Het traject zal starten conform het proces van de opdrachtgever in samenspraak met kandidaat.
6. De kandidaat verzorgt zelf zijn onderhandelingen. Ter voorkoming van ruis.