Maak kennis met kandidaat: Ilias Koulali

Mijn naam is Ilias Koulali. Ik ben 21 jaar oud en woon in Utrecht. De studie “Expert IT System and Devices” heb ik afgerond en momenteel werk ik als Microsoft 365 Administrator bij ASAPCLOUD. Hier ben ik verantwoordelijk voor het beheer en de optimalisatie van de Microsoft 365-omgeving voor onze klanten. Ik werk nauw samen met Daniel van DWP-IT, die me begeleidt en ondersteunt in mijn professionele ontwikkeling. Ik heb een passie voor technologie en streef er altijd naar om mijn kennis en vaardigheden up-to-date te houden. In september ben ik daarom begonnen met een deeltijd hbo-opleiding in Business IT Management. Eén van mijn doelen is om oplossingen te gaan bedenken voor bedrijfsprocessen en zo de groei van bedrijven te stimuleren.

Mijn ervaring met DWP-IT was buitengewoon positief. Het team stond altijd klaar om te helpen, wanneer ik hulp nodig had; wat ik vooral waardeerde was dat ik hen gemakkelijk kon bereiken.

Perfecte match

Toen ik de vacature voor het eerst zag, sprak deze mij meteen aan. Het werken als Microsoft 365 Administrator en de kans om bij ASAPCLOUD te werken, maakte het voor mij een onweerstaanbare kans. Ik kijk er naar uit om mijn passie voor IT te combineren met het opdoen van waardevolle ervaringen in de Microsoft-omgeving. Ook biedt ASAPCLOUD mij de mogelijkheid om mijn werk te combineren met mijn studie, waardoor mijn nieuwe baan voelde als een perfecte match. Ik kijk er ontzettend naar uit om mijn bijdrage te leveren aan het succes van ASAPCLOUD en mijn carrière in de IT verder vorm te geven.

Interessante overstap

ASAPCLOUD is een bedrijf dat bekend staat om zijn innovatieve en vooruitstrevende aanpak. Dit sprak mij aan, omdat het aansluit bij mijn creativiteit en probleemoplossende vaardigheden. De overstap naar ASAPCLOUD biedt mij de mogelijkheid om mijn carrière naar een hoger niveau te tillen. Ook geeft het mij de kans om trainingen te volgen, die mijn professionele groei bevorderen. De combinatie van een innovatieve omgeving, kansen voor professionele groei, samenwerking en de mogelijkheid om impact te maken, maken de overstap naar ASAPCLOUD voor mij bijzonder interessant.

Samen werken & verschil maken

De focus op innovatie en het ontwikkelen van baanbrekende oplossingen spreekt me enorm aan bij ASAPCLOUD. Daarnaast vind ik het inspirerend om bij te dragen aan impactvolle doelen en positieve veranderingen. Ik geloof dat een omgeving waarin samenwerking wordt gestimuleerd, de kansen vergroot om van elkaar te leren. Het lijkt me daarom leuk om met verschillende teams samen te werken en zo mijn groei en ontwikkeling te versterken. Het idee dat mijn werk bij ASAPCLOUD daadwerkelijk impact heeft op de klanten en de samenleving als geheel, geeft mij een gevoel van voldoening en betrokkenheid bij mijn werk. Ik werk graag aan uitdagende projecten die waarde creëren en echt een verschil maken.

Positieve ervaring

Mijn ervaring met DWP-IT was buitengewoon positief. Het team stond altijd klaar om te helpen, wanneer ik hulp nodig had; wat ik vooral waardeerde was dat ik hen gemakkelijk kon bereiken. Of ik nu tips nodig had of informatie over iets specifieks, ze stonden altijd open om te luisteren en te voorzien in wat ik nodig had. Hun responsiviteit en bereidheid om te helpen hebben mijn ervaring met DWP-IT echt versterkt. DWP-IT is een bedrijf dat uitblinkt in goede communicatie en klantgerichtheid. Ik waardeer de inspanningen die ze hebben geleverd en beveel ze ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en goed bereikbare partner.

Wil je meer weten?

Ben je op zoek naar een nieuwe baan in de IT? Of kunnen wij je helpen met je zoektocht naar geschikte kandidaten?

MEER VAN DIT

DWP Proces

1. Wij geven de kandidaat opties indien mogelijk die als nieuwe werkgever kunnen worden gekenmerkt.
2. Wij zullen de kandidaat voorstellen op basis van een LinkedIn profiel in samenspraak met de kandidaat.
3. Als er interesse is vanuit de opdrachtgever (Partner/Eindklant) dan vragen wij de kandidaat een CV.
4. Na het ontvangen van de CV sturen wij deze naar de opdrachtgever zonder enige aanpassingen.
5. Het traject zal starten conform het proces van de opdrachtgever in samenspraak met kandidaat.
6. De kandidaat verzorgt zelf zijn onderhandelingen. Ter voorkoming van ruis.