Vacature: Solution Architect (Pre-Sales)

In de huidige digitale wereld komen we niet meer weg, door simpelweg over producten te praten. We zijn als team continue bezig met de ontwikkelingen van nieuwe oplossingen en diensten en zetten deze gezamenlijk in de markt. Je bundelt het bezoeken van klanten en prospects samen met een Client Manager, met het positioneren van nieuwe strategische oplossingen, het uitwerken van high level designs, presentatie hiervan en verdere detaillering. Je schakelt met de grote vendoren zoals IBM, Lenovo, NetApp, Pure Storage, VMware en Rubrik, onze key partners.

Je werkt zelfstandig binnen het Presales Consultants / Solution Architecten team. Bij onze opdrachtgever is er een directe koppeling met het Client Management team en een nauwe samenwerking bij onze klanten in zowel voortraject, projectfase als in de normale gang van zaken. Voor sommige key klanten zul je het vaste aanspreekworden als hun Technical Client Manager.

Wij streven naar een op vertrouwen gebaseerde lange termijn samenwerking die voor beide partijen leerzaam, plezierig (!) en nuttig is. Je krijgt de ruimte om jezelf te zijn, jezelf nog verder te ontwikkelen en invulling te geven aan je werk op de manier zoals jij denkt dat goed is (binnen de gestelde kaders). We bieden je de kans om te groeien, succesvol te zijn en onderdeel te zijn enthousiast team van specialisten in de enterprise IT.

Wat houdt deze functie in?

Ter ondersteuning van het team van experts zijn wij op zoek naar een ervaren, enthousiaste en ambiteuze Presales Consultant / Solution Architect. Naast tenminste 5 jaar ervaring in de IT business, een flinke dosis ervaring, kennis en expertise heb je vooral een enorm enthousiasme voor wat je doet, de IT architectuur oplossingen die je ontwerpt en bespreekt met klanten en collega’s. De Presales Consultant / Solution Architect voelt zich als een vis in het water als het gaat om Midrange en High End Storage infrastructuren, gevirtualiseerde server omgevingen op basis van VMware, Backup en Recovery, Converged Infrastructuren, Networking en Redhat/OpenShift en Multi Cloud Management.

Wat verwachten we van jou?

Ben jij een vlotte, communicatief vaardige Presales Consultant / Solution Architect? Een teamplayer die staat voor wat hij zegt en doet? Heb je een opleiding op HBO/WO niveau? Wij je graag een significante bijdrage leveren aan het verder uitbouwen van onze business?

Bekend met hybride multi cloud, private cloud en public cloud initiatieven en..

What’s in it for you?

Onze opdrachtgever is een dynamisch, professioneel bedrijf met de juiste mix van plezier, werk en succes. Een platte, informele organisatie met korte lijnen, waardoor we snel kunnen schakelen. Wij zijn sinds 1993 succesvol actief op het gebied van data- en infrastructuur management. Zij helpen grote tot middelgrote ondernemingen hun IT infrastructuur te optimaliseren door het ontwerpen en implementeren van op de business afgestemde flexibele en robuuste hybride multi cloud oplossingen. Diverse van de meest data-intensieve bedrijven in de wereld vertrouwen om uiterst complexe uitdagingen op het gebied van data management aan te pakken. Klanten roemen ons om de hands-on aanpak en de toekomstbestendige oplossingen. Wij zijn pas tevreden als wij de verwachtingen van de klant overtreffen.
Word jij de nieuwe: Solution Architect (Pre-Sales)?

Onze sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:

1

Kennismaken

Wij nemen contact met je op. En geven je advies opmaat.

2

Contact

Bij wederzijdse interesse starten wij onze vrijblijvende samenwerking. 

3

1e Gesprek

Is de opdrachtgever net zo enthousiast als jij, dan sturen wij jouw CV door en volgt er een introductie. 

4

2e Gesprek

Jij en opdrachtgever positief? Dan volgt het arbeidsvoorwaardengesprek.

5

Feest!

Je kan aan de slag bij jouw droombaan!

Solliciteer nu

Twijfel je nog? sparren met 1 van onze recruiters!

Daniel Wongsodikromo

Director of Attracting Talent

Even sparren met 1 van onze recruiters

DWP Proces

1. Wij geven de kandidaat opties indien mogelijk die als nieuwe werkgever kunnen worden gekenmerkt.
2. Wij zullen de kandidaat voorstellen op basis van een LinkedIn profiel in samenspraak met de kandidaat.
3. Als er interesse is vanuit de opdrachtgever (Partner/Eindklant) dan vragen wij de kandidaat een CV.
4. Na het ontvangen van de CV sturen wij deze naar de opdrachtgever zonder enige aanpassingen.
5. Het traject zal starten conform het proces van de opdrachtgever in samenspraak met kandidaat.
6. De kandidaat verzorgt zelf zijn onderhandelingen. Ter voorkoming van ruis.