Welkom bij DWP-IT

adds value to your focus

IT Consultancy

Development Awareness

IT Sourcing

Onze missie

DWP-IT ondersteunt u bij de groei van uw organisatie, zodat u zich kunt blijven focussen op uw business. 

Onze visie

Wij willen onze opdrachtgevers laten groeien met ons als hét kennisplatform op het gebied van IT Consultancy, Development & Awareness en IT Sourcing. 

Over DWP-IT

Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in de IT-branche, waarvan wij de laatste 5 jaar ook gespecialiseerd zijn in het connecten en matchen van IT-professionals aan verschillende opdrachtgevers.  

DWP-IT staat voor: 

BETROKKEN: Wij zijn oprecht geïnteresseerd in uw organisatie. Wij denken graag mee en leggen onze focus op uw roadmap. Door te begrijpen waar uw organisatie zich op dit moment bevindt, kunnen wij beter samenwerken en passende oplossingen bieden. Voor een langdurige succesvolle samenwerking moet je op elkaar kunnen bouwen en elkaar vertrouwen. 

PERSOONLIJK: Wij nemen de tijd om uw organisatie goed te leren kennen. Onze persoonlijke benadering vinden wij van essentieel belang om u goed van dienst te kunnen zijn. 

TRANSPARANT: Wij gaan voor open communicatie en eerlijk advies, waarbij de behoeften en keuzes helder worden weergegeven. 

GEDREVEN: Ons team heeft een passie voor mensen. Wij staan met veel plezier voor mensen klaar en dragen graag bij aan the road 2 success. 

Services

Onze Oplossingen

DWP-IT is gespecialiseerd in Consultancy, Development & Awareness en IT Sourcing. 

Organisaties zijn zo druk met de dagelijkse operationele werkzaamheden dat zij regelmatig de focus op hun roadmap verliezen. 

Focus op uw roadmap
DWP-IT adviseert niet alleen, maar denkt graag met uw organisatie mee. Wij zoomen in op de roadmapping van uw organisatie en vinden het interessant om te zien wat het succes van uw organisatie in stand houdt en te onderzoeken waar wij hulp kunnen bieden bij de groei van uw organisatie.

Focus op cyberaanvallen
Wij focussen ons op uw gehele organisatie. Wij willen elke medewerker bewust laten worden van de “human errors” die regelmatig worden gemaakt op cyberaanvallen.

Focus op de groei van uw organisatie
Bent u toe aan uitbreiding van uw team? Dan vindt DWP-IT de juiste IT professionals voor uw organisatie.

IT Consultancy

DWP-IT focust zich op uw gehele organisatie en geeft u advies over hoe de IT zo efficiënt mogelijk kan worden ingezet. 

Development & Awareness

DWP-IT helpt uw organisatie te focussen op het bewust worden van Cyber Security: uw Development en Awareness, oftewel uw DnA. 

IT Sourcing

De huidige arbeidsmarkt is zeer concurrerend en er is een toenemende behoefte van organisaties om de meest getalenteerde IT professionals te vinden.

Services

IT Consultancy

DWP-IT focust zich op uw gehele organisatie en geeft u advies over hoe de IT zo efficiënt mogelijk kan worden ingezet. Door de juiste inzet van IT kunt u kosten besparen en uw organisatie nog sneller laten groeien. 

BUSINESS DEVELOPMENT

De IT markt verandert constant en razend snel. DWP-IT helpt u focussen op de innovaties die u voor ogen heeft. Ons Business Development team brengt samen met u de wensen en behoeften van uw organisatie in beeld. Wij leggen de focus op nieuwe kansen en ontwikkelingen en zorgen dat deze in samenwerking met alle afdelingen in kaart worden gebracht. Wij bieden u een plan van aanpak, welke na goedkeuring kan worden uitgevoerd.

PROJECT MANAGEMENT

Bij het doorvoeren van innovatie binnen uw organisatie werken wij volgens de PDCA methode (Plan-Do-Check-Act). Hiermee maken onze project managers het werk, de prestaties en uw organisatie stap voor stap beter om zo te kunnen blijven groeien. Hierbij zijn wij continue in contact met uw management om de voortgang te bespreken. Zo verliezen wij de monitoring niet uit het oog.

IT RECRUITMENT

In een succesvolle organisatie zijn talentvolle en gedreven medewerkers van het grootste belang.
Het werven van nieuw passend talent voor uitbreiding van uw team kan uw organisatie onnodig veel tijd en geld kosten. Professionele ondersteuning in het recruitmentproces biedt hierin een uitkomst. Ervaar ons als een verlengstuk van uw team, zodat u zich kunt blijven focussen op uw business en groei.

 

Services

Development & Awareness

Focus op uw DnA
DWP-IT helpt uw organisatie te focussen op het bewust worden van Cyber Security: uw Development en Awareness, oftewel uw DnA.

The human firewall
Nu zijn er genoeg Security IT partners die inzoomen op uw systeem, netwerk, werkplekken en websites. Deze focus is zeker belangrijk, maar wij zoomen ook juist in op het menselijk aspect. 
Wat wij namelijk belangrijk vinden is “the human firewall”. Hier focust DWP-IT zich op de medewerkers van uw organisatie, waarbij zij bewust worden gemaakt van wat er op de werkvloer gebeurt.

Gratis Cyber Security Scan
Om dit goed te inventariseren, verzorgen wij gratis een DWP-IT Cyber Security Scan. Dit is hét vertrekpunt om vervolgens een interactief en laagdrempelig programma voor te stellen.

Waar wilt u inzicht hebben

Dit is onze 0 meting waarbij we een inventarisatie doen zodat we samen met het managementteam bespreken wat nodig is om op te focussen. 

Proof of value

In deze fase zullen we met alle afdelingen verder inzoomen op welke onderwerpen zij belangrijk vinden. 

Wat wij ondervinden is dat elke afdeling zijn eigen aandachtspunten heeft en dat daar de focus op ligt. Wij willen dit goed in kaart brengen in het voordeel van de gehele organisatie. 

Awareness timeline

DWP-IT verzorgt een uitgebreid programma waarbij we samen met het managementteam goed kunnen analyseren hoe het programma binnen uw organisatie werkt. 

Daar hoort een Awareness timeline bij waarbij het duidelijk is voor de gehele organisatie wat er van iedereen verwacht wordt. 

Awareness report

DWP-IT verzorgt tussentijds en aan het einde van het programma een Awareness report.

Hierin bespreken we de voortgang en groei van het bewustzijn van de Awareness focus van de gehele organisatie. 

Services

IT Sourcing

Druk op de arbeidsmarkt
De huidige arbeidsmarkt is zeer concurrerend en er is een toenemende behoefte van organisaties om de meest getalenteerde IT professionals te vinden.  

Langdurige werkrelatie
DWP-IT vindt niet zomaar de juiste professional.
Wij zijn zeer betrokken bij onze opdrachtgevers. Wij kennen de organisaties goed, zijn op de hoogte van hun bedrijfscultuur en weten dit ook goed over te brengen op de IT professionals. Met het resultaat dat wij de juiste match zullen bieden voor een succesvolle en langdurige werkrelatie.

Wilt u meer weten en wilt u graag met ons team samenwerken?

Ons Team

Wat maakt ons team zo succesvol?
Wij zijn een hecht, innovatief team en werken nauw samen. Ons team bestaat uit collega’s met een diversiteit aan achtergronden. Van de IT-sector, Human Resource, werving- en selectie tot onderwijs en psychologie. Hiermee hebben we een brede expertise in huis wat leidt tot mooie resultaten op maat.

Dit zeggen onze kandidaten en opdrachtgevers over ons:

DWP Proces

1. Wij geven de kandidaat opties indien mogelijk die als nieuwe werkgever kunnen worden gekenmerkt.
2. Wij zullen de kandidaat voorstellen op basis van een LinkedIn profiel in samenspraak met de kandidaat.
3. Als er interesse is vanuit de opdrachtgever (Partner/Eindklant) dan vragen wij de kandidaat een CV.
4. Na het ontvangen van de CV sturen wij deze naar de opdrachtgever zonder enige aanpassingen.
5. Het traject zal starten conform het proces van de opdrachtgever in samenspraak met kandidaat.
6. De kandidaat verzorgt zelf zijn onderhandelingen. Ter voorkoming van ruis.